Chloe

Ja.. Jeg hadde bestemt meg for å sy en julekjole til frøkna vår på 3, og valget falt på Chloe Dress fra Violette Field Threads, mønsteret kan blant annet kjøpes hos Leanne (som forøvrig er en super butikk hvor man får skikkelig god hjelp).

Jeg bestilte over-, under- og mellomleggstyll fra USA, i flere ulike farger siden det ikke er så lett å se ut fra en dataskjerm hvordan fargene blir sammen, samt at jeg bestilte noen meter med silke. Synes at en slik kjole godt kan ha silketopp. Frøkna ville ha en rosa, uttalte hun, men jeg synes at rosa er bare for søte småjenter og ikke tøffe som henne.

Så begynte jeg da… Og det å sy sammen tre ulike typer tyll til ett, vel, det var ikke barebare (men med litt mer øving så går det nok lettere?). En annen ting jeg kan si, er at silke ser skrekkelig likt ut på for og bakside, så neste gang bør jeg markere på en måte hva som er baksiden…

I dag slo jeg til og bestemte meg for å sy ferdig denne kjolen til frøkna. Alt som er unnagjort er fint 🙂 Laget knappehull (som heller ikke er like lett å lage i silke, sånn bare til informasjon), fant frem nok mange like knapper og koblet disse tre delene sammen. Det ble jammen meg ta bra!!

….og så oppdaget jeg at det at jeg stod opp klokka 5.15 i dagmorges gjorde «underverker». Kjolen er altså sydd sammen på vrangen! Sukk… Og hvor har jeg gjort av sprettkniven? Her må jeg altså rydde også?!

Jaja, jeg tenkte jeg kan ta det senere, og hentet  frøkna i barnehagen. Hun ble selvsagt henrykt over «prinsessekjolen» som hang der så pent til henne, men tror du ikke at den er litt trang?! Måle litt bedre neste gang kanskje?

Og hva blir det nå da til frøkna? Jo, en knallrosa, dallete prinsessekjole, akkurat som hun ville ha 😀
Lærdommen? Kanskje gjøre som hun ønsker først, så går det så mye bedre? 😉

God kveld!

BM Blå prinsessekjole str 2/3 selges rimelig….

IMG_4816

Bærestykke og fôr i silke.

IMG_4819

Knappehull bak.

IMG_4817

Valgets kvaler.

IMG_4820

Overlock.

IMG_4821

Sette sammen alle delene

IMG_4822

Ferdig?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s